Kahveye 1 kaşık ekleyin, yüzde botoks etkisini garantileyeceksiniz

Kahveye 1 kaşık ekleyin, yüzde botoks etkisini garantileyeceksiniz
Günümüzde kahvenin sadece bir içecek olmaktan öte, sağlık ve güzellik alanında da birçok faydası olduğu bilinmektedir. Kahve içerisine ekleyeceğiniz bazı doğal ürünlerle birlikte cildinizde mucizevi etkiler yaratabilirsiniz.

Kahve, antioksidanlar bakımından oldukça zengin bir içecektir. Antioksidanlar cildin genç ve sağlıklı kalmasına yardımcı olurken, kahvenin içeriğinde bulunan kafein ise cildi canlandırıcı etkiye sahiptir.

Ensonhaber.com'daki habere göre; Gün içerisinde en çok tüketilen içecekler arasında yer alan kahve sağlığınız için birçok faydalar sunmasıyla da bilinir. Ayrıca içerisine eklenen çeşitli ürünler ile birçok farklı etkide elde etmeniz mümkün olabiliyor.

Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan bir gönderide kahveye eklenen o ürünün sıkılaşmada birebir etkili olduğunu adeta botoks etkisi yarattığını belirtti.

maxresdefault-002.jpg

Sabahları içilen kahvenin içine koyulan o toz cildinizde mucizelere kapı aralıyormuş. Bakın sabah kahvenize ekleyeceğiniz hangi ürün cildinizde botoks etkisi yaratacak.

1 kaşık ekleyin sonuçları görün…

Sosyal medya kullanıcısının paylaştığı söz konusu ipucunda ciltte etkili ve kalıcı dolgunluk etkisi kolajen tozuyla elde ettiğini açıkladı.

Düzenli olarak her sabah kahvenize katacağınız 1 kaşık kolajen tozu hem cildinizi hem de saçlarınıza katacağı güzellik ile vazgeçilmezi olacak.

Cildinizi sıkılaştırmadan saç dökülmesine kadar etkili olacak bu karışım düzenli olarak tüketildiğinde etkili sonuçları almanızı sağlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar