Sabır Sabır...

Sanırım şu 17 günlük ara hem biz taraftarlara hem de oyunculara çok iyi gelecek. Daha doğrusu oyunculara, hocaya ve oyuna çok iyi gelecek, umarım. Ne yazık ki sezon başından beri Fenerbahçe beklenen oyunu veremiyor. Hoca yeni, dolayısıyla takımın oyuna alışması biraz zaman alacak ama kardeşim bazı kararlar var anlamak da güçlük çekiyorum.

Mesela Syzmanski, kimse kötü oyuncu falan asla diyemez, ben de demiyorum, kalitesini geçen sene bize net olarak gösterdi. Ama şu aralar formda değil, bu gayet olası bir durum, neden bu kadar ısrar ediyoruz? İlk yarıda yüzde 33 pas isabetiyle oynadı ya. Anlıyorum, pres gücü önemli ama koca Fenerbahçe'de pres yapıp pas da atabilen hiç mi orta saha yok ya? Bu arada İrfan Can nerede deyip duruyordum ilk haftadan beri ama maalesef bu sezona o da hiç iyi başlamadı. Aslında düşününce, isim isim gidince, hiçbir oyuncu geçen seneki gibi oynamıyor. Gözle görülür herkes geriye gidiyor... Bu neden böyle, hoca ne yapıyor bilmiyorum ama herkes geriye gidiyorsa, sorun bireylerde değil sistemdedir. Bu arada Osayi ve Ferdi’nin yeri asla dolmuyor. Mert Müldür ve Osterwolde ofansif olarak yok gibiler.

Sözün özü, ben Jose Mourinho'ya çok güveniyorum, ama bir yandan da korkmuyor değilim. Biz sabredelim, sen de şu aradan sonra bambaşka bir Fenerbahçe izlet bizlere hocam. Bu arada toplam kadro değeri 9 milyon Euro olan takımın yenilmediği Galatasaray'a bizim yenilmemiz ise nereden bakarsak bakalım bir tuhaf. Açıkcası dün akşam da o maçta da 0-0 iken pozisyonlara girip atamayıp sonra gol yedik. Belki de iki maçta da o pozisyonları atsak, şu an bambaşka şeyler konuşuyorduk. O yüzden bu bitiriciliği de çözmek lazım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi