Nurgül Yeşilçay sırrını herkesten gizlemişti. Nasıl iğne ipliğe döndüğü ortaya çıktı

Nurgül Yeşilçay sırrını herkesten gizlemişti. Nasıl iğne ipliğe döndüğü ortaya çıktı
Nurgül Yeşilçay, 15 kilo nasıl verdi? İşte herkesi şaşkına çeviren detaylar

Nurgül Yeşilçay, uzun yıllardır sır gibi sakladığı gerçeği sonunda ortaya çıkardı. Ünlü oyuncunun hayatıyla ilgili bilinmeyen detaylar, sonunda gün yüzüne çıktı. Nurgül Yeşilçay'ın nasıl kilo verdiği sosyal medyada trend oldu.

26 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden Nurgül Yeşilçay, son günlerde verdiği kilolarla gündeme geldi. Birçok sosyal platform ve haber sitesinde Nurgün Yeşilçay'ın bir ay içerisinde 17 kilo birden verdiği yazıldı. Ancak gerçek bambaşka çıktı.

Konuya ilişkin açıklama Nurgül Yeşilçay'ın bizzat kendisinden geldi. Yeni bir proje hazırlığında olduğu bilinmeyen oyuncu bir ayda 17 kilo vermediğini, 2 ayda 15 kilo verdiğini açıkladı.

4olqm-1717656916-6075.jpg

Açıklamasında ise "30 günde 17 kilo verilmez kızlar! 2 yılda 15 kilo! Hatta ilk aylaeda hiç veremeyip vazgeçmek istiyorsun. Vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun" ifadelerini kullandı.

Daha sonrasında ise diyetiyle ilgili açlık orucu yaptığını dile getiren Nurgül Yeşilçay, kilo vermek ile ilgili şu tüyoları vermeyi ihmal etmedi:

Gece yatmadan 4 saat önce yemeyi bırakıyorsun

Sabah kalktıktan sonra 4 saat aç kalıyorsun

2zpg1-1717656628-2988.jpg

Mümkün mertebe tatlı ve çikolata yok

Yediklerine de dikkat ediyorsun

EĞLENCELİ İŞLER YAPMAK İSTİYOR

En son Kalan D ekranında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde oynayan Nurgül Yeşilçay, ağlamalı projeler yapmaktan yorulduğunu bundan dolayı da, bundan sonrasında eğlenceli işlerde oynamak istediğini açıklamıştı.

Kaynak:haber7.com

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar