Yatırım kahini 2 yıl sonra zengin edecek tüyoyu verdi. Gözler şimdi onun üzerinde

Yatırım kahini 2 yıl sonra zengin edecek tüyoyu verdi. Gözler şimdi onun üzerinde
Ünlü ekonomist Murat Han, çok para kazanmanın püf noktalarını anlattı

Yatırımcılara 2 yıl uyarısı. Kamusonhaber.com.tr sitesinde aktarılan habere göre; Yatırımcıların 2 yıl içerisinde nasıl daha çok para kazanacağı anlatıldı.

Bir kişinin veya şirketin belirli bir varlığa para veya kaynaklarını koyarak gelecekte kazanç elde etmek için yatırım araçlarına yönelir. Fakat doğru yatırım konusunda yapılan hatalarda yapılıyor. Ünlü ekonomist Murat Han, çok para kazanmanın püf noktasını açıkladı.

YATIRIM NEDİR?

Bireylerin veya kurumların sermaye, zaman veya herhangi bir kaynağı bir kazanç elde etmek hedefiyle değerlendirmesi olarak adlandırılır. Yatırım yaparken genellikle risk alınır ve belirli bir getiri ön görülür. Yatırım yaparken kişiler genellikle hisse senetleri, tahviller, emtialar, gayrimenkul ve fonlar gibi varlıklara yatırım yapar.

YATIRIM YAPARKEN DİKKAT!

Yatırım gerçekleştirirken dikkat edilmesi gereken bazı önemli faktörler bulunuyor. Bunlar arasında yatırım yapılacak varlığın risk ve getiri profili, yatırımın likiditesi, yatırım süresi ve yatırım yapılacak miktar gibi unsurlar bulunuyor.

hvjtfp7asqaa2ihxo8qbyzpxnoxwsnihkkpbk9uhutmyjkk7sxfdr2kjlyl1j467bdvb0opfd8os900-c-k-c0x00ffffff-no-rj.jpg

MURAT HAN: İNANILMAZ KAZANÇLAR ELDE EDEBİLİRSİNİZ

Ünlü ekonomist Murat Han, yatırımcılara kritik tavsiyede bulunurken, “Kripto para borsaları için hem teknoloji hisseleri için pozitif bir sürecin de başladı. Finansal konjonktür sadece Türkiye'de değil dünyanın genelinde al-biriktir dönemine girdik. Kendine en az 2 ila 5 yıl süre ver. Kripto para sepeti, yabancı hisse senedi sepeti yaptım. Türkiye'den gelecek 2 yıl ile 5 yıl içerisinde çok daha fazla değerlenebilecek hisse senetlerini anlattım. Muhteşem fonlar inceledik. İnanın bana bunların hepsi 2 yıl içerisinde birikimler ihya edecektir, inanılmaz kazançlar elde edebilirsiniz. Çünkü konjonktür artık kazanç süresine girdi" dedi.

Kaynak: Kamusonhaber.com.tr

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar