Show TV'deki Bahar dizisinde Timur, Parla ve Umay ölüyor mu? Yapımcıdan açıklama geldi

Show TV'deki Bahar dizisinde Timur, Parla ve Umay ölüyor mu? Yapımcıdan açıklama geldi
Show TV ekranlarındaki Bahar dizisi final bölümüyle gündeme damga vurmuştu

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, son bölümleriyle izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Özellikle Timur, Parla ve Umay karakterlerinin akıbeti merak konusu oldu. Son yaşanan gelişmelerle birlikte, dizinin yapımcısı bu konuda önemli bir açıklama yaptı.

ekran-goruntusu-2024-06-12-143537-iqa7.png

Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar' 16. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin son bölümünde Timur ameliyat oluyor, Parla ve Umay trafik kazası geçiriyor.

İzleyenleri ekran başına kilitleyen bölümde, 3 karakterin ölümle burun buruna gelmesi izleyicinin aklına "Acaba diziden ayrılacaklar mı?" sorusunu beraberinde getirdi.

ekran-goruntusu-2024-06-12-143626-6kc5.png

Timur'un ameliyat masasında kalbinin durması, Umay ve Parla'nın içinde bulunduğu otomobilin uçurumdan aşağı yuvarlanmasının ardından Odatv'den Sina Koloğlu, "Bu kazadan kurtulma ümidi var olabilir mi?" sorusunu Bahar ekibine sordu.

Edinilen bilgilere göre ölümle burun buruna gelen 3 karakter olan hem Timur hem de Parla ve Umay hayatta kalıyorlar.

ekran-goruntusu-2024-06-12-145105-vtgd.png

Bahar dizisinin hayranları, heyecanla gelecek bölümleri beklemeye devam ediyor. Yapımcının verdiği bu gizemli açıklama, izleyicilerin diziyi takip etme isteğini arttırdı. Timur, Parla ve Umay karakterlerinin akıbeti ise ilerleyen bölümlerde netlik kazanacak gibi görünüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar