Egzamayı topyekün bitiren sabun: Kaşıntı ve pul pul dökülmeye de üstelik çok iyi geliyormuş

Egzamayı topyekün bitiren sabun: Kaşıntı ve pul pul dökülmeye de üstelik çok iyi geliyormuş
Egzama, ciltte kaşıntı, kızarıklık ve pul pul dökülmeye neden olan bir cilt rahatsızlığıdır. Bu rahatsızlıkla mücadele etmek oldukça zorlu olabilir.

Ancak son zamanlarda piyasaya sürülen bir sabun, egzama sorununa çözüm olabileceği iddiasıyla dikkat çekiyor. Bu iddialı ürün, egzama belirtilerini hafifletmeye yardımcı olmakla kalmayıp, tamamen ortadan kaldırabileceği vaadinde bulunuyor. Sabunun içeriğinde bulunan özel bileşenlerin cildi nemlendirdiği ve kaşıntıyı giderdiği belirtiliyor. Ayrıca, pul pul dökülmeye de etkili olduğu iddia ediliyor.

Gerçek Gündem'deki bilgilere göre; Kadın erkek fark etmeksizin hemen herkes hayatının bir döneminde egzama ve kepek gibi problemlerden muzdarip olmuştur. Saç derisinde oluşan bu durum kişinin tüm yaşam kalitesini düşüren aynı zaman özgüvensizliğe neden olan problemlerden bir tanesi olurken egzamayı bitiren etkili formül bulundu.

Stres, tüketilen gıdalar, yanlış saç bakım ürünlerinin kullanılması gibi pek çok etmen saç derisinde kepeklenme yahut egzama durumunun oluşmasına neden olurken egzamayı bitiren formül bulundu.

Saçınızı bu sabun ile yıkadığınızda tüm kepek ve egzama oluşumundan kurtulduğunuzu göreceksiniz. İşte egzamayı bitiren o etkili formül...

handmade-1139554-640.jpg

EGZAMAYA HANGİ SABUN İYİ GELİR?

Saç derisinde oluşan egzamayı bitiren en etkili sabunlardan bir tanesi şüphesiz kakao sabunudur. Kakao sabunu hücre yenileyici sabun çeşitlerinden bir tanesi olurken, saç derisini kakao sabunu ile yıkamanız saç köklerinin temizlenerek yenilenmesine yardımcı olmaktadır.

Pullanma ve kabuklanma gibi saç derisi problemlerini düzenli kullanımda yok eden kakao sabunu egzamayı yok etme noktasında birebirdir.

Saç derisini doğal yollardan nemlendiren bu sabun aynı zamanda saç köklerini beslemeye de yardımcı olmaktadır.

Dikkat: Yukarıda yer alan bilgiler genel bilgiler olup kullanmadan evvel dermatoloğunuza danışmayı ihmal etmeyin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar