İstanbul'dan herkes o ilçeye yöneldi. Konya'daki akın akın ev satın alınan ilçe belli oldu

İstanbul'dan herkes o ilçeye yöneldi. Konya'daki akın akın ev satın alınan ilçe belli oldu
Konya, son dönemde deprem riski olmayan bölgeler arasında yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Özellikle İstanbul'dan gelen yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Konya, özellikle belirli bir ilçede yoğunlaşan ev alımlarıyla dikkat çekmektedir.

İstanbul'dan herkesin ilgisini çeken bu ilçe, yatırımcıların tercih sebebi olmuştur. Deprem riski olmayan ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Konya, bu ilçesiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yatırımcıların akın akın ev satın aldığı Meram, bölgenin gelişimi ve potansiyeli açısından büyük önem taşımaktadır. Konya'nın bu ilçesi, hem konut hem de ticari yatırımlar için cazip fırsatlar sunmaktadır.

dji-0700.jpg

Yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Konya ve özellikle Meram ilçesi, bölgenin ekonomik ve sosyal anlamda gelişimine katkı sağlayacak potansiyele sahiptir. Bu durum, bölgenin geleceği açısından umut verici bir tablo çizmektedir.


MERAM HAKKINDA BİLGİ

Meram, Konya ilinin merkez ilçelerinden olup, şehrin güneybatı kısmında yer alır. Ankara-Konya, Isparta-Konya, Antalya-Konya, Mersin-Konya ve Adana-Konya olmak üzere beş önemli yolun geçtiği merkezdedir.

Meram'ın Neyi Meşhur?

Meram, gül bahçeleri, mesire alanları ve tarihi dokusuyla gezginlerin ilgisini çeken bir bölge haline gelmiştir. Meram, günümüze ulaşan ender eserlerinden biri olan Tarihi Meram Köprüsü ile tarih ve doğa severlere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Meramda neler var?

Meram'da; Selçuklular Döneminde yapılmış olan Meram Hamamı, Meram Köprüsü, Tavus Baba Türbesi, Hasbey Mescidi ve Dârü'l-Huffâzı ziyaret edilebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar