Duşakabinlerdeki sarı lekelere en etkili çözüm! Pırıl pırıl oluyor ve asla leke kalmıyor

Duşakabinlerdeki sarı lekelere en etkili çözüm! Pırıl pırıl oluyor ve asla leke kalmıyor
Duşakabinlerdeki sarı lekelere karşı etkili çözümler arayanlar için harika bir önerimiz var!

hijyenik olmayan bir görünüm oluşturabilir ve temizlik zorluğu yaratabilir. Ancak endişelenmeyin, bu sorunu çözmek için etkili bir yöntem bulunmaktadır.

Unutmayın, düzenli bakım ve temizlik ile duşakabinlerinizdeki sarı lekeleri önlenebilir ve temiz tutabilirsiniz. Temizlik sonrası duşakabin yüzeyini kurulayarak lekelerin tekrar oluşmasını engelleyebilirsiniz.

Duşakabinlerdeki sarı lekelere karşı etkili çözüm olan bu temizlik yöntemini deneyerek, hijyenik ve temiz bir banyo deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Duşakabin ve küvetler zaman içerisinde sarı lekelere maruz kalabilir. Daha çok paslanma nedeniyle meydana gelen ve kirlerin de neden olduğu bu sarı lekelerden kurtulmak ise bir hayli zordur. Ya da biz öyle düşünüyorduk. Ancak kimyasal temizlik ürünlerinin dahi kolayca geçiremediği bu lekelerden dakikalar içinde kurtulmayı sağlayan bir doğal yöntem bulunuyor. Duşakabin ve küvetlerde oluşan sarı lekelerden sadece dakikalar içinde kurtulmayı sağlayan doğal yöntem temizlik önerileri içerisinde banyo temizliğinin püf noktası olarak biliniyor.

maxresdefault.jpg

İşte duşakabin ve küvetlerdeki sarı lekelerden kurtulmanın püf noktası:

Duşakabin ve küvetlerde oluşan sarı lekelerden kurtulmak için sadece iki doğal malzeme kullanmak yeterli oluyor. Temizlik denilince akla ilk gelen isimler olan sirke ve karbonatın birleşimi ile duşakabinlerdeki sarı lekelerden göz açıp kapayıncaya kadar kurtulabileceksiniz.

Sirke ve karbonat ile duşakabinlerdeki sarı lekelerden kurtulmak için uygulamanız gereken adımlar ise oldukça basit. İlk olarak bir kap içerisine 3 bardak beyaz sirke ve 1 paket karbonatı ekleyin. Üzerine 1 yemek kaşığı limon tuzu ilave edin ve iyice karıştırın.

Ardından elde ettiğiniz karışımı sprey şişesine koyun ve sarı lekelerin olduğu bölgelere sıkın. Bir süre karışımın etki etmesi için bekleyin ve ardından bir süngerin sert kısmı ile lekeleri temizleyin. Son olarak bölgeyi su ile durulayarak lekelerden kurtulabilirsiniz.

Kaynak: Haber Global

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar