Ezgi Mola rahatsızlığını açıkladı! Hayranları Ezgi Mola'ya geçmiş olsun mesajları yağdırıyor

Ezgi Mola rahatsızlığını açıkladı! Hayranları Ezgi Mola'ya geçmiş olsun mesajları yağdırıyor
Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın hastalığı.

TRT1 ekranlarındaki Masumlar Apartmanı dizisiyle geniş kitlelere ulaşmayı başaran Ezgi Mola şimdilerde ekrandan uzak. Yeni anne olan Ezgi Mola, rahatsızlığını açıkladı.

Ezgi Mola, psikolojik destek aldığını açıklayınca hayranlarından ve oyuncu arkadaşlarından peş peşe destek mesajları gelmeye başladı. Peki ama Ezgi Mola neden destek alıyor? Ezgi Mola'nın yaptığı açıklamalar neydi? İşte oyuncu Ezgi Mola'nın rahatsızlığıyla ilgili yapmış olduğu açıklamadan tüm detaylar.

ezgi-molayi-taciz-eden-sanik-amacim-samimi-bir-arkadaslik-kurmakti-ylt1.jpg

Geçtiğimiz mayıs ayında işletmeci Mustafa Aksakallı ile evlenen Ezgi Mola “Herkes tavsiye veriyor. Bilmediğim bir dünyaya girdim. İnsanın kendi annelik sezgilerine dayanarak ilerlemesi gerekiyor.” dedi. Bebeğini reklamda oynatmayacağını söyleyen Mola, “Onun adına karar vermek istemem, ileride bana ‘Neden böyle yaptın?’ diyebilir.” diye konuştu.

Ezgi Mola, "İlk tekmesinde çok şaşırdım, bu yolculuğu onunla yaşıyor olmak çok güzel bir his. Mustafa da bu süreci idrak etmeye çalışıyor. Eğleniyoruz birlikte. Odayı hazırlamadık. Zaman içerisinde yapacağım. Psikolojik desteği bu süreçte değil her zaman alıyordum, bu hepimiz için önemli." dedi.

Ezgi Mola geçtiğimiz günlerde doğum yapmış ve ekrana veda ettiğini de açıklamıştı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar