Emre Altuğ hayranlarını yıkan haber! Tüm takipçileri gelen habere çok üzüldü

Emre Altuğ hayranlarını yıkan haber! Tüm takipçileri gelen habere çok üzüldü
Emre Altuğ, Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisine apar topar veda etti. Sevilen oyuncu dizide Orhan karakterine can veriyordu

Yalı Çapkını dizisinde veda. Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın bu hafta ekrana gelecek bölümü nefes kesen olaylara sahne olacak. Dizide, Orhan karakterine can veren Emre Altuğ kadroya veda ediyor.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜMDE VEDA VAR

yali-capkini-orhan-kimdir-yali-capkini-orhan-15408502-9987-amp.webp

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. OGM Pictures imzalı dizinin cuma günü ekrana gelecek 71. bölümünde peş peşe çok konuşulacak olaylar yaşanacak.

i-qwfojnw0o-quw16mvcaw.jpg

Burcu Alptekin’in yönettiği, Mehmet Barış Günger’in ise kaleme aldığı dizide 2 sezondur Orhan Korhan karakterine hayat veren Emre Altuğ kulislerden sızan bilgilere göre projeye veda edecek. Bu bu iddianın doğru olup olmadığı merak konusu oldu.

507.jpg

Dizinin yeni bölümünde ayrıca peş peşe çarpıcı sahneler ekrana gelecek. Sezon sonunda anlaşması bitecek olan Buçe Buse Kahraman da bu bölümde aksiyon dolu hareketli sahnelerle adından söz ettirecek. Dizinin sezon finali ise şimdilik 7 Haziran… Tarihin bir hafta daha uzatılması ihtimali üzerinde duruluyor.

images.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar