Kutlu yürüyüş başladı

Keyifliyiz, Avrupa’da kutlu yürüyüşümüz başladı. Takım hazır değil, her halinden, kademesinden belli ama doğal, zaten Hoca da söylüyor bunu. Kruniç ve benzeri oyuncuların acilen gönderilip, yeni oyuncuların takıma dahil olması gerekiyor.

Ancak yeni oyuncular İrfan Can, İsmail Yüksek gibi takımın vazgeçilmezlerinin göz ardı edilmesine neden olmamalı. Bugün İsmail Yüksek, Mert Hakan ve İrfan Can oyuna girmese bu galibiyet mümkün görünmüyordu.

Ben Mourinho’ya güveniyorum, sabretmemiz lazım. Ama bugün tribünler bir felaketti. Maç boyu oturan mı ararsın, maç bitmeden stadı terkeden mi ararsın, inanılmazdı. Kale arkaları neyse de maraton ve Fenerium tribünleri resmen sinemada film izler gibi. Yönetim, loca ve özellikle kombine bilet satışlarını düzenlerken buna dikkat etmeli. Takıma destek vermeyecek isimler gelmemeli maça, ayıp oluyor. Bu yıl, bu kadro, bu hoca ve bu yönetim desteklenmeyecekse kim desteklenecek? Maç 1-1’ken 85’inci dakikada stadı terkedenlerin nereye kadar yolu var bilmem ama Kadıköy’de yerleri yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi