OneRepublic, "Artificial Paradise" turnesi için Türkiye'ye geliyor!

OneRepublic, "Artificial Paradise" turnesi için Türkiye'ye geliyor!
OneRepublic, yeni albümleri "Artificial Paradise" turnesi kapsamında 18 Şubat 2025'te Volkswagen Arena'da müzikseverlerle buluşacak. Turne, 12 Temmuz 2024’te çıkan altıncı stüdyo albümlerinin tanıtımını yapacak.

OneRepublic, yeni albümleri "Artificial Paradise" kapsamında düzenleyecekleri turneyle 18 Şubat 2025'te Volkswagen Arena'da müzikseverlerle buluşacak. 2002 yılında Colorado'da kurulan grup, Ryan Tedder liderliğinde Zach Filkins, Drew Brown, Brian Willett, Brent Kutzle ve Eddie Fisher'dan oluşuyor.

Grup, 2006 yılında Timbaland ile birlikte seslendirdikleri "Apologize" ile ticari başarı yakalayarak müzik dünyasında adını duyurdu. İlk albümleri "Dreaming Out Loud" 2007'de yayınlanmış ve "Apologize" ile büyük bir çıkış yakalamışlardı. Ardından gelen ikinci albümleri "Waking Up" ile "All the Right Moves", "Secrets" ve "Good Life" gibi hit parçalarla dinleyicilerin beğenisini kazandılar.

2013 yılında yayımlanan platin sertifikalı "Native" albümünde "Counting Stars" gibi 1 numara hitlere imza attılar. Sonrasında gelen "Oh My My" (2016) ve "Human" (2021) albümleri de birçok başarılı single içeriyordu.

2023'te "Runaway" ve "Mirage (for Assassin's Creed Mirage)" parçalarını yayımlayan grup, "I Ain't Worried" ile de büyük bir başarı elde etti. 2024 yılında David Guetta ile işbirliği yaparak "I Don’t Wanna Wait" parçasını çıkardılar ve UEFA Euro 2024'ün resmi şarkısı olan "Fire"da da Meduza ve Leony ile birlikte çalıştılar.

Son olarak, 12 Temmuz 2024'te "Artificial Paradise" adlı altıncı stüdyo albümlerini dinleyicilere sundular. Turne, bu yeni albümün tanıtımını yapacak olmasıyla büyük bir heyecanla bekleniyor.

Eda Yılmayan

Kaynak:Eda Yılmayan

Öne Çıkanlar