Fatih Portakal'ın Sözcü TV'den 1 Ayda Kazandığı Maaşı Duyan Şaşırıyor

Fatih Portakal'ın Sözcü TV'den 1 Ayda Kazandığı Maaşı Duyan Şaşırıyor
Fatih Portakal'ın Sözcü TV'den aldığı iddia edilen maaş sosyal medyada gündem oldu...

Sözcü TV'deki yayınları ve youtube üzerinden yaptığı yayınlarla dikkat çeken gazeteci Fatih Portakal bu kez aldığı maaşla dikkat çekti. İddia sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem'in yazdığı sosyal medyada yine olay oldu. Fatih Portakal'ın maaşı sosyal medyanın diline düştü.

***

Fatih Portakal'ın 9 ay boyunca 14 milyon TL aldığı maaşın yanında ek masrafların da kanal tarafından karşılanacağı iddiası ileri sürüldü.

Aylık olarak hesaplandığında ise 1 buket milyona denk geldiği ortaya çıktı. Uçağın çalıştırılmasının kanal tarafından karşılandığı, makam şoförlüğü yapıldığı, benzin parasının yine Sözcü'nün ödeyeceği aktarıldı.

Gazeteci Portakal'ın evinin İzmir'de olduğu İstanbul'da kaldığı ve otel masraflarının da kanal tarafından karşılandığı iddia edildi.

***

3-g9eh.jpg

Yazıda gizemli yazar ömrü gecesinin ortalaması 150 ile 200 Euro (7 bin lira) olduğu aktarıldı.

***

Ayrıca Sözcü TV'deki muhabirlerin editörü ve spikerlerin maaşlarına değinen yazar, “Haberin tüm geçmişinde sırtında taşıyan muhabirler 25 bin ila 35 bin lira arasında maaş alıyor. Haber merkezlerinin belkemiği olan editörler 40 ila 45 bin TL'ye talim ediyor. Diğer spikerler ortalama 70 ila 100 bin lira maaşa çalışıyor. Uçuruma bakar mısın?” tasarruf kullanıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:medyaradar

Öne Çıkanlar