Kızıl Goncalar'ın 21. bölüm fragmanı yayında!

Kızıl Goncalar'ın 21. bölüm fragmanı yayında!
Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı 'Kızıl Goncalar' dizisi, yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. 14 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümün fragmanı heyecan yarattı.

Başrollerini Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu ve Mina Demirtaş’ın paylaştığı 'Kızıl Goncalar' dizisi, dün akşam 21. bölümüyle Now Tv'de izleyiciyle buluştu. Dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

'Kızıl Goncalar', yeni bölümüyle 14 Ekim Pazartesi saat 20.00’de yayınlanacak.

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı 'Kızıl Goncalar’ın başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal var. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Türek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz gibi oyuncular yer alıyor.

'Kızıl Goncalar', seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar