TOKİ'den 29 İlde ev kampanyası! Ev almak isteyenlere yeni fırsat

TOKİ'den 29 İlde ev kampanyası! Ev almak isteyenlere yeni fırsat
TOKİ'nin 29 ilde gerçekleştireceği ev kampanyası hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru şartları hakkında bilgi edinmek için TOKİ'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsin

Türkiye genelindeki ev sahibi olmak isteyenler için TOKİ'den heyecan verici bir kampanya haberi var! TOKİ, 29 ilde gerçekleştireceği ev kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor.

TOKİ'nin başlattığı bu kampanya ile birlikte, 29 ilde uygun fiyatlarla konut sahibi olma imkanı doğuyor. Bu fırsattan yararlanarak ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir avantaj sunan TOKİ, kaliteli ve güvenilir konutlarla vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyor.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen milyonları sevindirecek yeni bir kampanya başlatıldı. 29 şehirde yapılacak olan konut yapımında sudan ucuza satışların olacağı açıklandı. TOKİ'den yapına açıklamada, taksitlerin 6 yıl süreceği belirtilirken, teminat bedelinin 100 bin lira olacağı ortaya çıktı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olmak isteyenlere yönelik yeni bir kampanyayı duyurdu. 29 ilde gerçekleştirilecek konut satışları için detayları paylaşan TOKİ, taksitlerin 6 yıl süreceğini ve teminat bedellerinin 100 bin TL'den başlayacağını belirtti. Satışa sunulacak 151 konut, %25 peşinat ve 72 ay vade imkanıyla hemen teslim edilecek.

thumbs-b-c-698a187361fd95a4134c62d15ee8f1c7.jpg

TOKİ'nin konut satışını gerçekleştireceği iller arasında Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Nevşehir, Ordu, Samsun, Siirt, Tokat, Trabzon, Tunceli ve Uşak yer alıyor.

Konutlar, 16 Ekim 2024 tarihinde saat 10:30’da açık artırma usulüyle satışa sunulacak. Satın alınan konutlar, anahtar teslim tarihinden itibaren 1 yıl süreyle üçüncü kişilere devredilemeyecek. Taksit ödemeleri ise Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından belirlenen Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) baz alınarak yılda iki kez artırılacak.

Ev sahibi olmak isteyenler, TOKİ'nin bu yeni fırsatından yararlanarak kira öder gibi uygun taksitlerle konut sahibi olabilecekler.

Kaynak: gerçekgündem

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar