Emekliler için kesenin ağzı açıldı. 15 bin lira nakit ödeme desteği verilecek

Emekliler için kesenin ağzı açıldı. 15 bin lira nakit ödeme desteği verilecek
Emeklilere yönelik bu özel kampanya ile banka, sektördeki sosyal sorumluluk projelerine öncülük etmeyi ve topluma katkı sağlamayı hedefliyor.

Banka, emeklilere özel olarak başlattığı yeni kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Emekli müşterilerine yönelik gıda yardımı ve büyük bir nakit destek paketi sunan banka, 15.000 TL'lik ek nakit yardımında bulunacak. Bu kampanya ile emeklilere maddi anlamda destek olmayı hedefleyen banka, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor.

Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel cazip fırsatlar sunuyor. Banka, emeklilere fatura indirimleri ve gıda yardımları sağlarken, emekli maaşlarının yatırılmasının ardından 15.000 TL'lik iadesiz promosyon ödemesi de gerçekleştiriyor. İşte detaylar..

Ağustos ayında promosyon ödemeleriyle dikkat çeken Garanti BBVA, emekli müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu özel destek kapsamında, emekliler kredi kartı başvurularında 500 TL bonus kazanma fırsatının yanı sıra, düşük faizli ihtiyaç kredileri ve birçok ek avantajdan yararlanabilecekler.

Ay boyunca elektrik, su ve doğalgaz faturalarını düşürmek isteyenlere, her yeni fatura siparişinde toplam 450 TL'ye kadar indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca, Garanti BBVA'nın emeklilik promosyonu kapsamında, terfi başvurusunda bulunan emekliler, maaşlarına bağlı olarak 15.000 TL'ye kadar ek ödeme alabilecekler.

EMEKLİ DESTEK PROMOSYONU

Mobil uygulama üzerinden başvurarak, özel mevduat faiz oranlarından faydalanarak birikimlerinizi artırabilirsiniz. Ağustos ayında geçerli olan bu kampanya kapsamında başvuranlar, ayrıca çeşitli markaların ürünlerinde yüzlerce liralık indirimlerden de yararlanma şansı bulacaklar.

Garanti BBVA'nın Emekli Promosyon Kampanyası'na başvuranlar, emekli maaşlarına bağlı olarak şu promosyon ödemelerinden faydalanacaklar:

10.000 TL'ye kadar olan maaşlar için 6.250 TL
10.000 TL ile 15.000 TL arasındaki maaşlar için 10.000 TL
15.000 TL ile 20.000 TL arasındaki maaşlar için 12.500 TL
20.000 TL ve üzerindeki maaşlar için 15.000 TL

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar