Ağda ve cımbıza son, doğal yöntemlerle yüz tüylerinden kurtulmanızı sağlayacak tüyo

Ağda ve cımbıza son, doğal yöntemlerle yüz tüylerinden kurtulmanızı sağlayacak tüyo
Bu doğal yöntemleri düzenli olarak uygulayarak yüz tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Yüz tüyleri, birçok kadının karşılaştığı bir sorundur. Bu tüylerden kurtulmanın birçok yöntemi olsa da, bazı doğal yöntemlerle de bu sorunu halledebilirsiniz.

İşte yüz tüylerinden kurtulmanızı sağlayacak doğal yöntemler:

Macunu tüylerin üzerine uygulayın ve 20-25 dakika bekletin. Haftada üç ila dört kez tekrarlayarak, bir ila iki ay içinde sonuçları görebilirsiniz.

BAL VE ŞEKER

Bu doğal ağda karışımı, tüyleri kökünden alırken cildinizi de nemlendirir. Bir çorba kaşığı balı, iki yemek kaşığı şeker ve bir yemek kaşığı su ile karıştırın ve mikrodalgada şeker eriyene kadar ısıtın.

Karışımı yüzünüze uygulayın ve üzerine bir bez yerleştirin. Birkaç saniyenin ardından tüylerin büyüme yönünün tam tersine doğru çekin.

YULAF EZMESİ VE MUZ

Yulaf ezmesi ve muz, cildinizi beslerken aynı zamanda peeling etkisi yapar. İki yemek kaşığı yulaf ezmesini bir olgun muz ile ezin ve macun haline getirin. Macunu yüzünüze uygulayın, 15-20 dakika bekletin ve soğuk suyla yıkayın.

JELATİN VE SÜT

Jelatin, tüyleri cildinizden nazikçe çekerek temizler. Bir çorba kaşığı jelatin tozu, üç yemek kaşığı süt ve birkaç damla limon suyunu karıştırın ve mikrodalgada ısıtın. Karışımı yüzünüze uygulayın ve beş dakika bekletin, sonra soyun.

Kaynak: Milligazete.com.tr

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar