İlişkilerde en cimri 3 burç! Onlarla evlenirken dikkatli hareket etmelisiniz

İlişkilerde en cimri 3 burç! Onlarla evlenirken dikkatli hareket etmelisiniz
Astroloji ve burçlar, birçok kişi için ilişkilerdeki davranışları anlamak ve anlamlandırmak için bir rehber olabilir.

Her burcun kendine özgü özellikleri ve eğilimleri vardır.. Astroloji ve ilişkiler üzerine yapılan araştırmalar, burçların kişilik özelliklerinin ilişkilerdeki tutumlarını etkilediğini göstermektedir. Bu bağlamda, cömertlik konusunda bazı burçların diğerlerine göre daha çekingen olduğu bilinmektedir. İşte, ilişkilerde en cimri 3 burç...

BOĞA: Maddeci Boğa burçları parası gitmesin diye dışarı çıkmayanlardan. Aman Boğa'dan bir şey istemeyin! Boğa hediye almayı pek sevmez.

YAY: Yay gezmeyi sever. Ama bedava gezileri daha çok sever. Biletleri genelde partneri alsın ister. Yay burcuyla yemek yemeye gitmek bile çiledir. Pahalı bir menü gördüler mi hemen mızmızlanmaya başlarlar.

priest-2833384-960-720-n8ni.jpg

BAŞAK: Hesap kitap Başak'tan sorulur. Başak burcunun en sevdiği şey ise avans! Başak burcuyla hayat geçirmek gerçekten çok zordur.

EN PARAGÖZ BURÇLAR

Öte yandan yapılan araştırmalarda paraya düşkün 3 burçta belli oldu. O burçlar arasında ''Boğa, Oğlak ve Aslan'' ilk sırada yer alıyor.

BOĞA: Maddeci Boğalar büyük paragözdür. Bir işten faydaları olmayacaksa kolay kolay bulaşmayı sevmezler. Genelde stratejik davranırlar.

OĞLAK: Parayı çok seven bir diğer burç Oğlaktır. Bu nedenle Oğlaklar iş hayatında çok başarılıdır. Ciddi yapıları da başarılarında etkilidir.

ASLAN: Materyalist Aslanlar hiç duygusal davranmazlar. Parayı severler ve en çok da kendilerine harcamaya bayılırlar. Aslan hediyenin kendisine alınmasını çok sever. Ancak bir başkasına almayı hiç sevmezler.

Kaynaklar: Gerçek Gündem, Gazete Pencere

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi