Otomobil devi fiyatları 600 bin TL birden düşürdü! Dev indirim başladı

Otomobil devi fiyatları 600 bin TL birden düşürdü! Dev indirim başladı
Türkiye'de en çok tercih edilen ve sevilen otomobil devi Renault, 600 bin liralık sıfır araç kampanyası başlattığını duyurdu.

Türkiye'nin önde gelen otomobil markalarından biri olan Renault, müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Yapılan duyuruya göre, 600 bin liralık sıfır araç kampanyası ile fiyatlar oldukça cazip bir seviyeye indirildi. Artık Renault marka araçlara sahip olmak daha da kolaylaştı.

Bu kampanya ile birlikte, otomobil tutkunları 600 bin TL'lik araçlara daha ekonomik koşullarla sahip olabilecekler. Renault'un kalitesi ve güvencesiyle sunulan bu fırsat, otomobil almayı düşünen herkes için büyük bir avantaj sunuyor.

Günboyugazetesi'nin haberine göre; Renault, yeni güvenlik yasalarına uyum sağlamayan 2023 model Clio araçlarının stoklarını eritmek amacıyla büyük fiyat indirimleri yapmayı planlıyor.

Bu sayede, 900 bin TL civarında olan bazı modellerin fiyatının 600.000 TL'ye kadar düşebileceği konuşuluyor. Bu indirimler, otomobil satışlarının düşük olduğu bir dönemde gerçekleştiriliyor olmasıyla dikkat çekiyor. Fakat Renault’un elinde hala çok sayıda 2023 model Clio modeli bulunuyor. Bu modeller muhtemelen otomobillerin altın döneminde stokta bekletilmiş olabilir. Renault'un bu modellerden en boşlarının yani güvenlik yasasını karşılayamayanların hızlı bir şekilde elden çıkarması gerekiyor. Otomobil piyasasındaki durgunlukla beraber satışlar da yok denecek seviyelerde. Peki Renault'un yeni planı nasıl devreye girecek? İşte bu noktada devreye devasa fiyat indirimleri giriyor. Öyle ki Renault’un 2023 model makyajsız kasa Clio’ları 600.000 TL’ye kadar vereceği konuşuluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi