Savcıyı makamında tehdit etti: ''Bunlar, MHP'nin zamanında kullandığı, papayı öldüren tetikçiler...''

Yenidoğan yoğun bakım ünitelerini dolandıran çetenin, 12 bebeğin ölümüne yol açtığı öne sürüldü. Soruşturmayı yürüten savcıyı tehdit eden kendini İçişleri Bakanlığı müsteşarı olarak tanıtan Mustafa Kemal Zengin’in görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde sahteci bir çetenin faaliyetleri dehşet verici detaylarla gün yüzüne çıktı.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in paylaştığı görüntülerde, kendini eski İçişleri Bakanlığı müsteşarı olarak tanıtan Mustafa Kemal Zengin'in, soruşturmayı yürüten savcıyı tehdit ettiği görüldü.

Çetenin, hastanelerdeki yoğun bakım ünitelerine günlük 8 bin TL karşılığında yerleştiği ve 12 bebeğin ölümüne neden olduğu iddia ediliyor.

Yenidoğan yoğun bakım ünitelerine yönelik çetenin faaliyetleri, yeni doğum yapan bir annenin şikayetiyle ortaya çıktı. Aralarında doktorlar ve hemşirelerin de bulunduğu bu çetenin, hastanelerdeki yoğun bakım yataklarını istismar ederek maddi kazanç sağladığı bildirildi.

Savcıya makamında tehdit!

Gazeteci Emrullah Erdinç, Zengin'in savcıya yönelik tehdit içerikli sözlerini içeren görüntüleri paylaştı. Zengin'in "Bunlar mermiye kafa atan insanlar. Yurt dışına, Papa'ya suikast yapan tipler" ifadelerini kullandı.

Zengin, savcıyı tehdit ederken, "Sadece seni koruyarak olmaz, markete giden eşini, camiye giden babanı, çocuklarını da korumak lazım" dedi.

Gözaltına alındı

Olayla ilgili olarak Büyükçekmece Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, hem çete üyeleri hem de tehditte bulunan Mustafa Kemal Zengin gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar