Dilan Polat dolar saçlı ikonik pozunu hatırlattı: "Yine paramızla rezil olduk"

Dilan Polat dolar saçlı ikonik pozunu hatırlattı: "Yine paramızla rezil olduk"
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 10 ay cezaevinde kalan Dilan Polat, YouTube kanalında 'Dubai Şubemizin Açılış Vlogu' başlığıyla paylaştığı videoda "Yine paramızla rezil olduk" ifadesi dikkat çekerken dolar saçlı ikonik pozunu hatırlattı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 10 ay cezaevinde kalan Dilan Polat, tahliyesinin ardından sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

YouTube kanalında 'Dubai Şubemizin Açılış Vlogu' başlığıyla paylaştığı videoda, Dubai'de eşi Engin Polat ve arkadaşlarıyla lüks anlar yaşadı. Videonun başında "Yine paramızla rezil olduk" ifadesi dikkat çekti. Polat, cezaevine girmeden önceki ikonik pozunu da tekrarladı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 10 ay cezaevinde kalan Dilan Polat, tahliyesinin ardından sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Polat, son olarak YouTube kanalından 'Dubai Şubemizin Açılış Vlogu' başlığıyla yaklaşık 2 saatlik bir video paylaştı.

Videonun girişinde yer alan kısa tanıtımda, Dilan Polat'ın Dubai'de eşi Engin Polat ve arkadaşlarıyla taksiden indikten sonra "Yine paramızla rezil olduk" demesi gündem oldu. Videonun devamında Dilan Polat'ın lüks arabalarda poz verdiği ve bu arabalardan birini kullandığı anlar yer aldı.

Dilan Polat, cezaevine girmeden önce saçına taktığı dolarla gündem olan ikonik pozunu tekrarladı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar