Bahçeli'den DEM'e 'el sıkışma' mesajı: Beni harekete geçiren Erdoğan'ın konuşması

Bahçeli'den DEM'e 'el sıkışma' mesajı: Beni harekete geçiren Erdoğan'ın konuşması
MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Partili yöneticilerle tokalaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Beni harekete geçiren Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı konuşmadır" dedi.

TBMM'nin yeni yasama yılı açılışında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Parti sıralarına yönelerek partinin yöneticileriyle el sıkışması siyasetin gündemine oturmuştu.

Bahçeli'den ise 'el sıkışma' mesajına ilişkin açıklama geldi. Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, TV100 yayınında Devlet Bahçeli ile olan görüşmesini aktardı.

"Beni harekete geçiren Erdoğan'ın konuşması"

Burhan'ın paylaştığı bilgilere göre, "Beni harekete geçiren Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yaptığı konuşmadır" diyen Bahçeli, Erdoğan'ın Meclis açılışındaki "İktidar ve muhalefetiyle hasımlarımıza korku verecek bir şekilde çalışması elzemdir" şeklindeki konuşması üzerine DEM Partililerin elini sıkma kararı aldığını söyledi.

DEM Parti: Anormal bir durum yok

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile el sıkışmaları hakında, "Anormal bir durum yok. Meclis'te olması gereken bir tabloydu" demişti. Bakırhan ayrıca, "Hemen yanı başımızda çatışmalar var, savaşlar var nereye sıçrayacağını bilmiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar