AKP’li meclis üyesinden ‘öldüren kadar ölen de suçlu’ açıklaması! Katledilen kadınları hedef aldılar

AKP Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir kadın cinayetlerinde öldürülen kadınları kabahatli buldu. Aydemir, "Hanımlarımızı kadınlarımızı tenzih ediyorum ama bir kısmı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar ölenler de suçludur" dedi.

Türkiye, her güne yeni bir kadın cinayeti haberine uyanırken AKP'li isimlerden peş peşe skandal açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Son olarak AKP Bayraklı meclis Üyesi Latif Aydemir, kadın cinayetlerinde kadınları suçlu görerek, “Hanımlarımızın bir kısmını tenzih ederim ama öldürenler kadar ölenler de suçludur" açıklamasında bulundu.

Öldürülen kadınları suçladı

Meclis toplantısında konuşan Aydemir, "Takdirle izleyip uyulması gereken konular olduğunu düşünüyorum. Hanımlarımızı kadınlarımızı tenzih ediyorum ama bir kısmı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar ölenler de suçludur. Bunu iyi irdelemek lazım" dedi.

Aydemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü insanlar... Bakın hanımlarımızın bir çoğunu tenzih ederek dedim. O kadar çok şu an insanlar durduk yerde kameranın olmadığı yerde ufacık bir çentik atılsa direkt gözümüzü karakolda açarız."

AKP'li Oktay da Ayşenur ve İkbal'i hedef almıştı

İBB Meclisi'nin AKP'li üyesi Işıl İlgin Oktay da Semih Çelik'in İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i canice katletmesine ilişkin skandal açıklamalarda bulunmuştu. İstanbul Sözleşmesi'nin feshini savunan Oktay, "Öldürülen evlatlarımızın nevrotik flört ilişkisinin olduğu ve hatta İkbal kızımızın da bir yıl kadar önce intihara teşebbüste bulundukları bilgisi de soruşturma dosyasına girmiştir. İstanbul Sözleşmesi'nin feshiyle kadına yönelik politikaların zedelendiği iddiası bu yüzden tamamen yanlıştır" demişti.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar