Tek bilet fiyatına 1 yıllık sınırsız uçuş: Şirket detayları paylaştı!

Tek bilet fiyatına 1 yıllık sınırsız uçuş: Şirket detayları paylaştı!
Seyahat etmeyi sevenler için güzel haber Macaristan merkezli düşük maliyetli hava yolu şirketi Wizz Air'dan. Birçok gezgin bu habere çok sevinecek.

Seyahat etmeyi sevenler için harika bir haberimiz var! Macaristan merkezli düşük maliyetli hava yolu şirketi Wizz Air, birçok gezginin yüzünü güldürecek bir duyuru yaptı.

Wizz Air, uygun fiyatlı uçak bileti seçenekleri sunarak Avrupa'nın birçok noktasına seyahat etmeyi mümkün kılıyor.

Wizz Air, 599 Euro karşılığında müşterilerine 1 yıllık sınırsız uçuş hakkı sunuyor. Düşük maliyetli hava yolları genellikle bu tür paketleri sunmazken, Wizz Air bu uygulamayla birlikte bir ilke imza atıyor.

599 Euro ödeyerek satın alabileceğiniz bu yıllık abonelik, Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Asya'daki tüm destinasyonları kapsıyor. Avrupa ve Asya gibi geniş bir destinasyon ağı, bu paketi oldukça cazip kılıyor ve dünya çapında seyahat etmek isteyenler için ulaşım maliyetlerini neredeyse sıfıra indiriyor.

flight-4516478-640.jpg

KOLTUK GARANTİSİ VERMİYOR

Şirket, toplamda 100 bin adet bu abonelikten satış yapmayı hedefliyor. Ancak mevcut satış durumuna baktığımızda, en popüler destinasyonları içeren paketlerin tükenmiş olduğu görünüyor.

Ayrıca, Wizz Air abonelik sahiplerine koltuk garantisi vermiyor. Dolu uçaklarda yer bulamayan yolcuların başka bir uçuşu beklemeleri gerektiğini belirtiyor.

Kaynak: shiftdelete

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar