Garanti BBVA ödediği promosyonu değiştirdi! Emekliye Ağustos özel promosyonu

Garanti BBVA ödediği promosyonu değiştirdi! Emekliye Ağustos özel promosyonu
Garanti BBVA, emeklilere yönelik Ağustos ayı için özel bir promosyon sunmaya başladı. Banka, ödeme sistemlerinde yapmış olduğu değişiklikle birlikte emeklilere sunulan promosyonu güncelledi.

Garanti BBVA, emeklilere yönelik Ağustos ayı özel promosyonunu güncelledi. Yapılan değişiklikle birlikte emeklilere sunulan avantajlar ve fırsatlar yeniden düzenlendi.

Emeklilere yönelik sunulan özel promosyonlar, emeklilerin maaşlarını Garanti BBVA'ya taşımaları durumunda çeşitli avantajlar sunmayı amaçlıyor. Yapılan değişiklikle birlikte Ağustos ayı boyunca geçerli olacak yeni promosyonlar ve avantajlar banka tarafından yapılan açıklamayla duyuruldu.

  • Emeklilerin özel bankası Garanti BBVA’dan emeklilere özel promosyon! Emekli maaşınızı “emeklilerin özel bankası” Garanti BBVA’ya taşıyabilir, 15.000 TL'ye varan nakit banka emekli maaş promosyonu avantajından yararlanabilirsiniz.
  • Garanti BBVA ATM’lerinde emeklilere özel ücretsiz nakit çekim avantajı! Emekli maaş müşterilerimizin Garanti BBVA ATM’lerinden emekli maaş tutarı kadar yapacakları çekimlerde limit aşım ücreti alınmamaktadır. (Ücretsiz çekim, 20.000 TL’ye kadar olan emekli maaşlarının çekilmesi halinde geçerlidir.) Emekli maaş tutarı 20.000 TL üzeri olan emeklilerimiz de Garanti BBVA ATM’lerinden emekli maaşlarının 20.000 TL’ye kadar olan kısmını limit aşım ücreti ödemeden çekebilirler.
  • SGK emeklilerine özel vadeli mevduat ve kredi fırsatı! **Garanti BBVA destek kredilerinden emeklilere özel avantajlı faiz oranlarıyla gelir belgesine gerek kalmadan faydalanabilirsiniz.

** Emekli maaşı haricindeki gelirleri için belge talep edilebilir.

Mevduatınızı bankamızda emeklilere özel ayrıcalıklı faiz oranlarıyla vadeli olarak değerlendirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar