Suya bir kaşık karbonat ekleyip dolaba koyun, o sorun ortadan kalkıyor

Suya bir kaşık karbonat ekleyip dolaba koyun, o sorun ortadan kalkıyor
KARBONATIN daha önce duyulmamış şaşırtıcı etkisi. BAKIN o sorunu nasıl önlüyor...

Birçoğumuzun yaşadığı ortak bir sorun olan buzdolabında oluşan kötü koku problemine çözüm bulmanın oldukça kolay bir yolu var. Sadece bir kaşık karbonat kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Karbonatın buzdolabında oluşan kötü kokuları absorbe etme ve temiz bir ortam oluşturma konusundaki etkisi kanıtlanmıştır. Bu basit yöntemle, buzdolabınızın her zaman temiz ve ferah kalmasını sağlayabilirsiniz.

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ürünler daha çabuk bozulmaya ve koku yapmaya başlar. Özellikle de buzdolabında sakladığınız ürünlerin bozulması nedeniyle buzdolabında belirgin bir koku meydana gelir

Bu kokuyu bertaraf etmek için ise çeşitli yollar denenebilir. Söz konusu olan yöntemler arasında yer alan karbonatlı su yöntemi ise koku sorunundan temelli kurtulmanızı sağlayacak.

Bir kaşık karbonat ekleyin…

Buzdolabında oluşan kötü kokuyu gidermek için kullanılan çeşitli yöntemlerin arasında bulunan karbonatlı su kötü kokudan eser bırakmıyor.

Bir su bardağı suya bir kaşık karbonat ekleyin ve iyice karıştırın ardından suyu öylece buzdolabına yerleştirin. Kısa bir süre sonra karbonatlı su buzdolabınızda ki kötü kokuyu içerisine hapsedecek ve yabancı kokuların gıdalar tarafından da emilmesini engelleyerek koku sorunundan temelli kurtulmanıza yardımcı olacak.

Kaynak: Ensonhaber.com

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar