Ronaldo ile saha içinde selfie çektiren çocuk: Babama 'Tuvalete gidiyorum' dedim...

Ronaldo ile saha içinde selfie çektiren çocuk: Babama 'Tuvalete gidiyorum' dedim...
Türkiye- Portekiz maçında üç farklı kişi sahaya girip Ronaldo ile fotoğraf çektirmişti. Küçük bir çocuk ise ilgi odağı olmuştu. Berat isimli çocuk yaşadıklarını anlattı

Türkiye-Portekiz maçında sahaya giren taraftarlar gündem olmuştu. Maç sırasında sahaya dalan 3 kişi de Ronaldo'ya koşmuştu. Karşılaşmadan en çok da sahaya atlayarak Ronaldo ile selfie çektiren çocuk konuşuldu. O çocuğun kim olduğu ortaya çıktı.

Türkiye-Portekiz maçında müsabakadan çok sahaya atlayarak Ronaldo ile selfie çektiren çocuk konuşuldu.Türkiye-Portekiz maçında sahaya atlayarak Ronaldo ile selfie çektiren çocuğun kim olduğu ortaya çıktı.

Güvenliği atlatarak maçın ortasında çektirdiği selfieyi Instagram hesabından paylaşan 10 yaşındaki Berat, Almanya’da yaşıyor ve futbol oynuyor.

Serbestiyet'in özel haberine göre Almanya kulüplerinden KSV Hessen Kassel'in U11 takımında oynayan Berat, maçtan önce Ronaldo’yla fotoğraf çektireceğine dair arkadaşlarıyla iddiaya girmiş.

Maçtan önce arkadaşlarıyla iddiaya giren Berat, babasına "tuvalete gidiyorum" dedikten sonra sahaya atladı. Berat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hayallerimi gerçekleştirdim. Artık Cristiano Ronaldo ile bir fotoğrafım var. Bu bir tişörtün üzerinde ve odamda olacak" ifadelerini kullandı.

Minik futbolseverin babası ise "Birden onu yedek kulübesinin çatısında gördüm ve koşmaya başladı" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar