Manchester United'tan sürpriz Erik ten Hag kararı

Manchester United'tan sürpriz Erik ten Hag kararı
Manchester ekibi, başarısız geçen sezona rağmen Hollandalı teknik adamla devam etmeyi düşünüyor

Manchester United yönetimi, kulüp tarihinin en başarısız sezonlarından birini geride bırakmalarına rağmen farklı bir karara imza atarak teknik direktör Erik ten Hag ile devam etmeye hazırlanıyor.

Athletic'te yer alan haberde Manchester United yönetiminin sezonun sona ermesinin ardından yaptığı değerlendirmelerin tamamlandığı ve Erik ten Hag'ın takımın başında kalacağı belirtildi.

Sözleşmesi gelecek yıl sona erecek Hollandalı çalıştırıcıyla yeni kontrat için de görüşmelerin başlayacağı ifade edildi.

İngiliz basınında daha önce çıkan haberlerde Manchester United yönetiminin Erik ten Hag'la yollarını ayırabileceği ve şu anda boşta olan Thomas Tuchel ve Mauricio Pochettino'yla ilgilendiği iddia edilmişti.

Premier Lig'de sezonu 60 puanla 8. sırada tamamlayan Manchester United, Şampiyonlar Ligi'ne de Galatasaray'ın da yer aldığı gruptan çıkamayarak grup aşamasında veda etti.

Carabao Cup'ta 4. turda Newcastle United'a elenen Erik ten Hag'ın ekibi, F.A. Cup finalinde Manchester City'yi mağlup ederek şampiyon oldu ve UEFA Avrupa Ligi bileti aldı.

Manchester United'ın başında ikinci sezonunu geçiren Erik ten Hag, geçtiğimiz sezon Carabao Cup şampiyonluğu yaşamıştı.

Öne Çıkanlar