Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan ve Fatih Terim hakkındaki kehaneti gerçek oldu

Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan ve Fatih Terim hakkındaki kehaneti gerçek oldu
Yunan Ligi'nde Razvan Lucescu'nun çalıştırdığı PAOK, Aris'i yenerek 80 puana ulaştı ve şampiyonluğunu ilan etti.

Yunanistan'da Panathinaikos'u 4-1 yenerek Fatih Terim'in biletini kesen PAOK, Selanik derbisinde Aris'i 2-1'le geçerek şampiyonluğunu ilan etti. Kleanthis Vikelidis Stadı'nda oynanan play-off 10. hafta mücadelesinde PAOK, 30. dakikada Brandon ve 62. dakikada Taison'un golleriyle galibiyete ulaştı. Aris'in golünü, 47. dakikada Loren Moron kaydetti.

Günün diğer maçlarında AEK, Lamia'yı 3-0 yendi, Panathinaikos ile Olympiakos ise 2-2 berabere kaldı.

Bu sonuçların ardından puanını 80 yapan PAOK, AEK'in 2 puan önünde şampiyon oldu. Rumen teknik direktör Razvan Lucescu yönetimindeki PAOK, tarihinin 4. şampiyonluğunu elde etti.

Razvan Lucescu'nun babası Mircea Lucescu, ocak ayında verdiği röportajda "Fatih Terim'i Türkiye'de derbilerde mağlup ederek Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşımıştım. Terim'in şimdi de rakibi oğlum Razvan Lucescu. Razvan'ın Terim'e karşı maç kaybedeceğini sanmıyorum." demişti. Ünlü teknik adamın kehaneti de yerine gelmiş oldu.

Ligde Olympiakos, 74 puanla üçüncü sırayı aldı. Teknik direktör Fatih Terim'in yaklaşık 5 ay çalıştıktan sonra 17 Mayıs'ta görevden ayrıldığı Panathinaikos ise ligi 72 puanla 4. basamakta tamamladı ve Avrupa kupalarına katılamadı.

Öne Çıkanlar