Filenin Sultanları'nda kriz; bakara suresinden ayetle cevap verdiler

Filenin Sultanları'nda kriz; bakara suresinden ayetle cevap verdiler
Paris 2024'ün başlamasına az bir süre kala Kadın Voleybol Milli Takımından yapılan değişiklik gündeme bomba gibi düştü. Paris'e götürülen ancak Türkiye'ye geri gönderilen Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerlik şirketi imalı bir açıklama yaptı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın Paris'teki ilk olimpiyat maçına üç gün kala önemli bir değişiklik yaşanmış, milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu İvegin kadrodan çıkarılıp yerine İlkin Aydın alınmıştı.

Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerlik şirketi Shining Stars Women milli voleybolcunun kadrodan çıkarılmasının ardından ayetli bir paylaşım yaptı. Bakara suresi 216. ayeti paylaşan şirket "Sizin için şer görünende hâyır, hâyır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir." sözlerinin ardından bir de şu açıklamayı yaptı: "Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz."

TRT Spor'dan Enes Yalnız'ın aktardığı bilgilere göre ise Tuğba Şenoğlu İvegin dün kadro değişikliği açıklanır açıklanmaz Paris'ten ayrılmak istedi fakat seferlerdeki yoğunluklar nedeniyle gidemedi. Milli voleybolcu İvegin bu sabah Türkiye'ye dönüyor.

Öne Çıkanlar