Fenerbahçe Beko-Maccabi maçı Litvanya'da oynanacak

Fenerbahçe Beko-Maccabi maçı Litvanya'da oynanacak
Turkish Airlines EuroLeague'in 6. haftasında Fenerbahçe Beko ile İsrail takımı Makkabi Tel Aviv karşı karşıya geliyor. Maç güvenlik tedbirleri nedeniyle Litvanya'da oynanacağı açıklandı.

İsrail'in Filistin'de uyguladığı işgal ve soykırım politikaları dünyadan tepki topluyor. Bu süreçte Türkiye de Filistin'e dayanışma ve İsrail'e tepki sözlerinin yükseldiği ülkelerden biri oldu.

İsrail ile Türkiye ilişkilerinin gergin olduğu dönemde gerçekleşecek olan Turkish Airlines EuroLeague 6. hafta müsabakası Fenerbahçe Beko-Makkabi Tel Aviv, güvenlik nedeniyle farklı bir ülkede oynanacak.

Karşılaşma Litvanya'da yapılacak

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, değerlendirmeler sonucunda karşılaşma Litvanya’nın Kaunas şehrindeki Zalgirio Arena'da oynanacak.

Müsabakanın bilet satışı ve kombine sahiplerine yönelik bilgilendirmenin de yapılacağı belirtildi.

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklama şöyle:

"Takımımız Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika arasında 29 Ekim Salı günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanması gereken Turkish Airlines EuroLeague 6. hafta müsabakası, yetkililerce alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla farklı bir ülkede oynanacaktır.

Tedbir odaklı verilen bu karar doğrultusunda, Kulübümüz ve EuroLeague yetkililerince yapılan araştırma ve görüşmeler neticesinde;

Müsabakaya yerel otoriteler tarafından bu müsabakanın oynanmasına izin verilen, ilgili tarihte uygunluğu bulunan ve EuroLeague müsabaka kriterlerini karşıyabilen Litvanya’nın Kaunas şehrindeki Zalgirio Arena’nın ev sahipliği yapmasına karar verilmiştir.

Yerel saat ile 20.30’da oynanacak müsabaka taraftarlara açık olacaktır.

Müsabakanın bilet satışı ve kombine sahiplerimizin bu karşılaşmanın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanamayacak olması dolayısıyla yaşayacakları mağduriyetin giderilmesi ile ilgili bilgilendirme resmi internet sitemizden yapılacaktır."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar