Ferdi Kadıoğlu: Artık derdimiz Milli Takım

Ferdi Kadıoğlu: Artık derdimiz Milli Takım
EURO 2024'te en zor maçlarının ilk karşılaşma olacağını söyleyen Ferdi Kadıoğlu, "Daha çok solda oynadım ama zaman zaman sağ tarafta da oynadığım oldu. Ben daha çok sol tarafta oynamayı tercih ederim." dedi.

A Milli Takım, Almanya'da 14 Haziran-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası öncesinde hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde sürdürüyor. Ay-yıldızlı ekipte Ferdi Kadıoğlu ile Kaan Ayhan düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’deki rekabetin geride kaldığını aktaran 24 yaşındaki sol bek, "Şu anda milli takıma konsantre olmuş durumdayız. Bu süreçte çok fazla çalışıyoruz. Turnuva öncesi burada takımdaşlığı kurmamız gerekiyor. Turnuvayı Almanya’da oynamanın benim için çok hoş olduğunu düşünüyorum. Hem Almanya’da hem de çevre ülkelerde yaşayan çok fazla vatandaşımız var. Onların desteğiyle sahaya çıkmak güzel olacak. Sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi Kadıoğlu, genç bir takım olduklarını bunun yanında deneyimli oyunculara da sahip olduklarını belirterek, "Turnuva boyunca zorlu maçlardan geçeceğiz. Ben ilk maçımızın zor olacağını düşünüyorum. Milli takımla oynadığımız son iki maça baktığımızda bizim için ders oldu. Bu durumla turnuvadan önce karşılaşmamız daha iyi oldu. Hatalarımızdan çıkaracağımız dersler sonrası verimli bir turnuva geçireceğiz. İlk maçın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Turnuvada kimseyi küçümseyemeyiz” diye konuştu.

Ferdi, konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

"Daha çok solda oynadım ama zaman zaman sağ tarafta da oynadığım oldu. Ben daha çok sol tarafta oynamayı tercih ederim."

Öne Çıkanlar