Alex de Souza’dan Fenerbahçe ve Arda Güler açıklaması

Alex de Souza’dan Fenerbahçe ve Arda Güler açıklaması
Antalyaspor yönetiminin Fenerbahçe formalı taraftarlara gösterdiği yakın ilgi nedeniyle uyardığı Brezilyalı teknik direktör açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe formalı taraftarlarla verdiği görüntü nedeniyle kriz yaşayan Alex de Souza, Antalyaspor’da kalacağını ve başarılı olacağını söyledi:

"Antalyaspor'u temsil ediyorum ve taraftarlar için savaşan bir takım yaratmak istiyorum. Sürekli bizi desteklesinler. Onlara hak ettikleri takımı hediye etmek istiyorum. Türkiye'de teknik direktör olarak çalıştığım ilk takım Antalyaspor. Onlarla beraber daha büyük bir takım oluşturacağız. Onların desteklerine çok güveniyorum. Çünkü Türkiye'nin en büyük taraftarlardan birisine sahip olduğumuzu düşünüyorum. Onlarla birlikte en büyük sonuçları alacak güce sahibiz ve hep beraber alacağız"

"Farklı pozisyonlara gelen transferler oldu. Her birinin karakteri farklı. Her biri bu uzun süreç boyunca bizlere yardımcı olacak. Gelecek transferler ise şu anda yönetimin elinde. Onların çalışmasıyla devam ediyor ve ilerliyor. Kalitesi iyi olan her futbolcuya ihtiyacım var. Söylediğim gibi hepsi şu an yönetimin elinde. Hepsi en iyisi için uğraşıyorlar"
"Arda Güler çok genç bir yetenek, çok genç bir oyuncu. Önünde çok uzun bir yolu var. Şu anda her geçen gün yükselerek ilerliyor. Eminim Real Madrid'de de başarılarının üzerinde ilerleyecektir. Türk milli takımı için de çok önemli bir oyuncu. Bütün Türk halkı da bunu biliyor. Öneminin farkında. Uzun yıllar Türk milli takımına da faydalı olacaktır. Onunla sürekli iletişim halindeyim aslında. İhtiyacı olduğunda gerektiğinde sürekli görüşüyoruz. Ona en iyi dileklerimi ve tavsiyelerimi iletiyorum"

Öne Çıkanlar