12. Arhavi Grassroots Şenliği sona erdi

12. Arhavi Grassroots Şenliği sona erdi
Artvin’in ilçesi Arhavi’de düzenlenen ve MEB ilçe müdürlüğü tarafından da desteklenen “Herkes İçin Futbol Şenliği” sona erdi

Artvin’in Arhavi ilçesinde düzenlenen 12. Grassroots ( Herkes İçin Futbol ) Şenliği bugün yapılan etkinlikle sona erdi.
img-5263.jpeg

Şenliğin son gününe; Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Artvin İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, Arhavi MEB İlçe Müdürü Aytaç Akgümüş, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, ilçe protokolü, İstanbul Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgay Biçer, Spor Yazarı ve Öğretim Görevlisi Bülent Tuncay, Spor Spikeri Melih Gümüşbıçak, öğrenciler ve velilerin katılımıyla 06.06.2024 Perşembe günü gerçekleştirildi. Bu yıl 12. si düzenlenen şenlikte 9. etap olan küçükler kız ve erkek futbol müsabakaları yapıldı.

Saygı duruşu, İstiklâl Marşı’mızın okunması ve konuşmaların ardından çocuklarımızı mutlu etmek ve eğlendirmek, çocuklarımızın baskı altında hissetmeden özgürce futbol oynayabilmelerini sağlayarak kendi yeteneklerini sergilemelerine fırsat sunmak amacıyla düzenlenen futbol müsabakaları gerçekleştirildi.

Şenlikte yer alan müsabakalar sonunda minik öğrencilerimiz Katılım Belgelerini protokol üyelerinden aldılar.

Öne Çıkanlar