Doğu Perinçek'in hedefinde yine CHP var: 'İktidar olamazsınız!'

Doğu Perinçek'in hedefinde yine CHP var: 'İktidar olamazsınız!'
‘CHP’nin iktidar olmasına ne ordu ne de polis razı olur’ sözleriyle tartışma yaratan Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek'in yine CHP hedef aldı. Perinçek CHP için, “ABD’nin Derin Devlet Raporu’nda kayda geçmiş rolleri üstlenerek iktidar olamazsınız” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında söylediği ‘CHP’nin iktidar olmasına ne ordu ne de polis razı olur’ sözleriyle tepkilerin odağı haline gelmişti.

Perinçek, sözleri gündemdeki sıcaklığını korurken partisinin İstanbul İl Başkanlığında, “Bugünkü CHP yönetimi neden iktidar olamaz?” konulu basın toplantısı gerçekleştirdi.

Perinçek basın toplantısında 7 madde sıralayarak CHP'ye şu sözlerle yüklendi:

“ABD’nin Derin Devlet Raporu’nda kayda geçmiş rolleri üstlenerek iktidar olamazsınız. Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartı’nı kabul ederek, Türkiye’nin bölünmesi planına teslim oldunuz ve iktidar olmaktan vazgeçtiniz. PKK güdümlü DEM Parti ve HDP ile işbirliği yolundan iktidar olamazsınız. FETÖ ile işbirliği yaparak iktidar olamazsınız. Türk devrimine ve Atatürk’e ihanet ederek iktidar olamazsınız. Atlantik Sistemi’ne bağlanarak iktidar olamazsınız. Çürüyen Atlantik Sistemi’nin LGBT kültürünü savunarak iktidar olamazsınız.”

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar