Tango ateşi Cemal Reşit Rey'de yanacak

Tango ateşi Cemal Reşit Rey'de yanacak
Arjantinli Naturalis Labor Dans Topluluğu’nun sekiz usta tangocusu 10 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Tango Gala gösterisi ile İstanbullularla buluşacak.

1988 yılında Luciano Padovani ve Francesca Mosele tarafından kurulan Naturalis Labor Dans Topluluğu’nun Tango dünyasında tanınmış isimlerden oluşan sekiz yıldız tango dansçısı, Tango Spleen dörtlüsünün canlı müziği eşliğinde Tango Gala gösterisi ile ilk kez Türkiye’de.

Sekiz muhteşem Arjantinli tangocuyla harika bir tango akşamı yaşamak isteyenler bu muhteşem geceyi kaçırmamalı. Konsept ve koreografisi Luciano Padovani tarafından hazırlanan gösteri otantik tangoyu sahnelere geri getiriyor.

dsc1705.jpeg

Padovani, 12 yıllık Teatro alla Scala tecrübesi ve yıllardır koreograf olarak çalışmalarını karakterize eden sahne ve dramaturjik buluşlarıyla tangoyu gerçek, otantik ama konjuge bir şekilde sunuyor. Tango Klasiklerinden (Di Sarli, De Angelis, Tanturi, Pugliese, Fresedo, D'Arienzo...) Piazolla’ya uzanan bir repertuvar ile 65 dakikalık bu gösteri, dans severleri Tango’nun ateşi ile büyüleyecek.

Öne Çıkanlar