İzmir’de akılalmaz olay: Cinsel organlarından 84 külçe altın çıktı!

İzmir’de akılalmaz olay: Cinsel organlarından 84 külçe altın çıktı!
İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yakalanan 166 külçe altının 84'ü yolcuların iç beden muayenesinde cinsel organlarında taşıdıkları belirlendi. Altınlar cerrahi müdahale ile çıkarılırken gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'ye kaçak yollarla altın girişi yapılacağı bilgisi sonrası harekete geçti.

Dubai'den uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Özbekistan uyruklu 6 kadın yolcu ile onları karşılamaya gelen iki araç havalimanının çıkışında durduruldu.

havalimaninda-cinsel-organlarinda-tasidi-358174-98782.jpg

84 külçe altın daha çıkarıldı

Durdurulan araçta ve araç içerisindeki yolcular üzerinde yapılan aramada, her biri 110 gram 82 adet külçe altın, 18 oyun konsolu ve kolu (playstation), 3 akıllı cep telefonu ele geçirildi. Ayrıca, alınan mahkeme kararından sonra Özbek kadın yolcuların iç beden muayenesi ile yapılan cerrahi müdahalesi sonucu cinsel organlarından yine her biri 110 gram ağırlığında 84 külçe altın daha çıkarıldı.

havalimaninda-cinsel-organlarinda-tasidi-358170-98782.jpg

Ele geçirilen toplam 18 kilo 500 gram ağırlığındaki 166 adet külçe altının piyasa değerinin 55 milyon TL olduğu belirtildi. Kaçak getirdikleri altınlarla yakalanan 6 Özbek kadın yolcu ile onlara yardım ettiği tespit edilen 1 şüpheli gözaltına alındı. 7 şüpheli, polisteki işlemlerinden sonra sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Öne Çıkanlar