Timur Cihantimur'un kazadan sonraki ses kayıtları ortaya çıktı! 'Hayatım bitti'

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve kaçtığı ABD'de tutuklanan Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un kazadan sonraki ses kayıtları ortaya çıktı.

İstanbul Eyüpsultan’da 1 Mart'ta ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesine neden olan Timur Cihantimur ile onu yurtdışına kaçıran annesi Eylem Tok'nun ABD'de tutukluk halleri devam ediyor.

Gazeteci Emrullah Erdinç, Timur Cihantimur'un kazadan hemen sonra 112 acil durum kayıtlarının kazayla ilgili ses kayıtlarını paylaştı.

Erdinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kaza sonrası Timur Cihantimur'un kullandığı aracın otomatik olarak 112'yi aradığını ve ekiplerin hemen teyakkuza geçtiği ifade etti.

"Çok kötü kaza yaptık"

Timur Cihantimur ve arkadaşlarının 112 görevlilerine yanıt vermediğini belirten Erdinç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Timur Cihantimur'un, kazadan dolayı yargılanan şoförleriyle konuşması ve ona "Adem abi Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel’ ‘birine vurdum, hemen gel’ ‘hayatım bitti’ dediği duyuluyor.

Diğer taraftaysa arkadaşlarının Oğuz Murat Aci'ye seslendikleri ve onu bulmaya çalıştıkları anlar da kayıtta net şekilde anlaşılıyor.

Belki de o aramalara zamanında cevap verilse, ambulans daha erken olay yerine gelecek ve Oğuz hala aramızda olacaktı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar