İmamoğlu'ndan TUSAŞ saldırısı değerlendirmesi: 'Hainlere inat daha fazla çalışacağız' ifadesi her şeyin ötesinde

İmamoğlu'ndan TUSAŞ saldırısı değerlendirmesi: 'Hainlere inat daha fazla çalışacağız' ifadesi her şeyin ötesinde
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz gün Ankara Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul’da bulunan SAHA Expo alanını ziyaret eden İmamoğlu burada yaptığı konuşmada saldırıyı kınarken üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

İmamoğlu’nun açıklaması şöyle:

"Ulu Önder Atatürk, 'İstikbal göklerdedir' diyerek Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk milletinin önüne bir vizyon koymuştur.

Nutuk'ta dendiği gibi 'Tam bağımsızlık bizim vazifemizin temel ruhudur' der. Tam bağımsız olabilmenin gereği TUSAŞ gibi kurumlarımızın gelişmesidir. Bu yönüyle 1973 yılında kurulan TUSAŞ, 50 yılı aşkın süredir ülkemize hizmet vermektedir.

TUSAŞ çalışanlarımızın saldırıdan hemen sonra dile getirdiği 'Hainlere inat daha fazla çalışacağız' ifadesi her şeyin ötesinde durmakta, tam da milli birlik ve beraberlik ruhumuzun yansımasıdır. Bu milletin bütün evlatları bu sesi hissetmektedir."

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz gün PKK üyesi 2 kişi Ankara’da bulunan TUSAŞ’a saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda 5 kişi şehit olurken 22 kişi ise yaralandı. Terör saldırısı sonrası açıklama yapan örgüt, Bahçeli’nin çağrısı ile bşalayan güncel tartışmalarla bu saldırının bir ilişkisi olmadığını söyledi. Saldırı sonrası TSK Irak’In

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar