Bakan Tekin soru soran muhabirlerden kaçtı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gazetecilerin mülakat ve temizlik sorularına yanıt vermeyerek soru soran muhabirin mikrofonunu itti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul TBF Basketbol Spor Lisesi İşbirliği Protokolü İmza Töreni programının ardından basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları inatla cevaplamadı.

Halk TV muhabiri Ayşegül Altın'ın okullarda yaşanan temizlik problemine ilişkin sorduğu soruya yanıt vermeyen Bakan tekin, gazetecileri gergin bir şekilde karşıladı.

Tekin, okullardaki temizlik problemine ilişkin sorulan soruları es geçti mikrofonları elinin tersiyle itti muhabirleri geçip ilerledi.

Halk TV muhabiri Ayşegül Altın, Bakan Tekin'in soruları cevaplamaması üzerine Seda Selek ile Neden Sonuç Programı'nda detayları aktardı.

"Sorularımızın hiçbirine yanıt vermedi Bakan Tekin, Oldukça da gergindi. Çünkü eğitimde çok fazla sorun var. Bkan Tekin programından sonra çıktığında yine aynı soruları soracağız.

"Ben çiçek istemiyorum sorularıma cevap istiyorum"

Mülakatlarla, temizlik sorunlarıyla ilgili sorularımızı soracağız.

Ben Bakan Tekin ile 3 defa görüşmüştüm. Bana iki defa çiçek vermiştim. Oldukça gergin cevaplar alsam da sonunda bir buket çiçek hediye etmişti. Ancak bu defa çok gergindi. Herhangi bir çiçek görmedik. Ben çiçekten çok sorularıma yanıt istiyorum aslında. Türkiye'de yediden yetmişe eğitim büyük bir sorun. "

Kaynak:HalkTV

Öne Çıkanlar