İsrail'in Lübnan'a saldırılarıyla ilgili Erdoğan'dan açıklama: Savunma sanayii yatırımlarının hayati olduğunu gördük

İsrail'in Lübnan'a saldırılarıyla ilgili Erdoğan'dan açıklama: Savunma sanayii yatırımlarının hayati olduğunu gördük
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Jandarma ve Emniyet'e yeni araçların teslim töreninde konuştu. İsrail'in Lübnan'a gerçekleştirdiği siber saldırılar için, "Savunma sanayii yatırımlarının hayati olduğunu gördük" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanında, Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına yeni araçların hizmete alımı dolayısıyla düzenlenen törende konuştu.

toren.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bu araçlar asayiş terör ve uyuşturucuyla mücadelede olmak üzere güvenlikle mücadelemizi kolaylaştıracaktır.

2002 yılında göreve geldiğimizde geçmiş asayiş sıkıntılarıyla karşı karşıya geldik. Değişen güvenlik tehditleri karşısında tehditleri azalttık.

Mafyayla, çetelerle, organize suç örgütleriyle mücadelemiz bunlardan biriydi. Kendini devletten kanundan nizamdan üstün gören kendini dokunulmaz görenlere taviz vermedik.

Savunma sanayinde dışa bağımlılığı azaltmak için her türlü mücadeleyi yapıyoruz. Hem yerli milli yazılım geliştirme projelerimizin Lübnan'a karşı yapılan saldırılardaki önemini görüyoruz. Savunma sanayindeki hedeflerimize ulaşana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Türkiye'yi güvenlik hizmetleri başta olmak üzere dünyada her alanda örnek gösterilen seviyeye taşımak için çabalarımızı sürdüreceğiz.

Bölgemizi lime lime etmek isteyenler sizden rahatsız oluyorlar. Vaat edilmiş topraklar hayalleri kuranlar sizden ve bizden rahatsız oluyorlar. Daima mücadele edeceğiz, rehavete kapılmayacağız.

Sizlerden huzurumuza, emniyetimize karşı tahrikler karşısında her zaman vakur ve soğuk kanlı olun. Milletimizle her zaman her yerde el ele olun.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar