Garanti BBVA'dan son fırsat: Emeklilere yeni ödeme yapılıyor

Garanti BBVA'dan son fırsat: Emeklilere yeni ödeme yapılıyor
Maaşını Garanti BBVA'ya taşıyacak olan emekliler Eylül ayında ne kadar promosyon alacak belli oldu.

Garanti BBVA'nın emeklilere yönelik sunduğu yeni ödeme fırsatı, birçok emekli için ek bir gelir kaynağı oluşturma potansiyeline sahip. Eylül ayı promosyonu ile ilgili detayları takip ederek, bu fırsatı değerlendirmek isteyen emeklilerin bankanın resmi kanallarını incelemeleri tavsiye ediliyor.

Emeklilik, birçok birey için uzun bir çalışma hayatının ardından gelen huzurlu bir dönemi ifade eder. Ancak emeklilik sürecinde finansal destek sağlamak, birçok emekli için önemli bir konu olmaya devam ediyor. Bu bağlamda, Garanti BBVA, emeklilere yönelik yeni bir ödeme fırsatı sunarak dikkatleri üzerine çekiyor.

garantiden-emekliyi-mest-edecek-hamle-garanti-bbva-emekli-promosyon-rakamlarini-guncelledi-garanti-bankasi-guncel-emekli-promosyonu-ne-kadar-p56w.jpg

BANKA TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

  • Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 30 Eylül 2024’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanın!
  • Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT/FAST işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT/FAST ve havale işlemleri dahil değildir.)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar