Yapı Kredi emekli promosyonunda güncellemeye gitti: Dev ödeme yapılacak

Yapı Kredi emekli promosyonunda güncellemeye gitti: Dev ödeme yapılacak
Yapı kredi bankası emekli promosyonlarında güncellemeye gitti.

Emekli maaşlarının artmasıyla birlikte, bankalar emekli müşteri sayısını artırmak için çeşitli promosyonlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yapı Kredi, 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak özel bir kampanya duyurdu.

Yapı Kredi'nin duyurduğu kampanya kapsamında, emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan ve üç sene boyunca bankada kalma taahhüdü veren müşterilere 18 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak. Bu özel kampanya ile emekliler, maaşlarını Yapı Kredi'ye taşıyarak hem avantajlı bir şekilde bankacılık hizmetlerinden faydalanabilecekler hem de ek ödemelerden yararlanma imkanı elde edecekler.

61f005d545d2a06528cc1800.jpg

Banka maaş baremine göre 10 bin TL'ye kadar maaş alanlara 6 bin 250 TL, 10 bin - 15 bin TL aralığında maaş alanlara 10 bin TL, 15 bin - 20 bin TL aralığında maaş alanlara 12 bin 500 TL, 20 bin TL ve üstünde maaş alanlara 15 bin TL ödeme yapacak.

Ek ödül taahhütnamesi ile birlikte 2 ay içinde iki otomatik fatura talimatı veren müşterilere 1500 TL ek ödeme yapılacak. Aynı zamanda 2 ay içinde bireysel kredi kartıyla 1000 TL harcama yapan emekli müşterilere 1000 TL ek ödeme yapılacak.


Maaş taşıma ve ek ödül taahhütnamesi imzalama işlemlerinin ardından 2 ay içinde ilk kez bankanın mobil uygulamasını kullanmaya başlayan emeklilere özel 500 TL ödeme yapılacak.

Yapı Kredi tarafından sunulan promosyon fırsatına ilişkin daha detaylı bilgi isteyen emekli vatandaşlar, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar