Bütün yaz boyunca ücretsiz olacak: Herkes faydalanacak

Bütün yaz boyunca ücretsiz olacak: Herkes faydalanacak
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaz boyunca Kızılay, Ulus ve diğer yoğun bölgelerde ücretsiz limonata dağıtılacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz sıcaklarında Ankaralıları serinletecek bir uygulama başlattı. Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıklamasıyla, kent genelinde yoğunluğun fazla olduğu noktalarda yaz boyunca ücretsiz limonata dağıtımına başlandı. Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda kurulan stantlarda dağıtılan limonatalar, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasında, “Yaz sıcaklarına serin bir mola. Sıcak yaz günlerinde vatandaşlarımızın biraz da olsa serinleyebilmesi için kentimizde yoğunluğun fazla olduğu noktalarda ücretsiz limonata dağıtıyoruz. Kızılay ve Ulus’taki stantlarımızdan limonatalarınızı alabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı. Limonata dağıtım noktalarında uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşlar bu uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

Bu sosyal belediyecilik projesiyle, Başkentlilerin yaz sıcaklarında serinlemesi ve rahatlaması hedefleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar