Nagehan Alçı'nın aşk yaşadığı Yunanistanlı diplomatın kim olduğu ortaya çıktı: İşte detaylar...

Nagehan Alçı'nın aşk yaşadığı Yunanistanlı diplomatın kim olduğu ortaya çıktı: İşte detaylar...
Nagehan Alçı Nevşin Mengü’nün YouTube kanalında yayınlanan programda Yunanistanlı bir diplomatla ilişki yaşadığını duyurdu. ''Ben bir yabancı diplomat ile birlikteyim'' diyen Alçı'nın ilişkisi olduğu Yunanistanlı diplomatın kim olduğu ortaya çıktı.

Nagehan Alçı, Nevşin Mengü’nün YouTube kanalında yayınlanan bir programda şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Alçı Türkiye'de görev yapan Yunanistanlı diplomat ile olan ilişkisini kamuoyuna duyurdu.

Alçı, yaptığı açıklamada, ilişkinin ortaya çıkmasının ardından eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı tarafından çeşitli iftiralara maruz kaldığını ve kendisine yönelik Türk düşmanı olmakla suçlamalarda bulunulduğunu belirtti.

Nagehan Alçı, şunları söyledi:

"Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış.”

Patronlar Dünyası'nda Gökmen Mert Kraul'un haberine göre; Nagehan Alçı’nın bugünkü açıklamasıyla birlikte netleşen ilişkisinde birlikte olduğu kişi Yunanistanlı diplomat 'Stavros Christodoulidis'in olduğu ortaya çıktı.

Yunanistan Başkonsolos Vekili olarak İstanbul’da görev yapan Stavros Christodoulidis, 6 Eylül 2021’de İBB tarafından düzenlenen bir etkinlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuşurken görüntülenmişti.

Alçı ve Christodoulidis'in ilişkisinin yaklaşık bir buçuk yıldır devam ettiği de dikkat çeken diğer detaylardan biri oldu.

Nagehan Alçı'nın bugünkü açıklamaları ve ilişkinin detayları, Türkiye'de geniş bir şekilde tartışılmaya devam ediyor.

Kaynak:Gökmen Mert Kraul

Öne Çıkanlar