Tarih yazarı Redmond

Tarih yazarı Redmond
Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş'in ikinci yarıda oyuna dahil ettiği Nathan Redmond derbinin kaderini değiştirdi. 3 asist yapan ve 1 de şık gol atan Redmond, maçın tartışmasız kahramanı olurken sonrasında yaptığı...

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş'in ikinci yarıda oyuna dahil ettiği Nathan Redmond derbinin kaderini değiştirdi. 3 asist yapan ve 1 de şık gol atan Redmond, maçın tartışmasız kahramanı olurken sonrasında yaptığı paylaşım da aynı şekilde gündem oldu.

İngiliz futbolcu karşılaşma sonrasında Instagram'dan derbiden önce arkadaşıyla yapmış olduğu WhatsApp yazışmasını paylaştı. Redmond'ın arkadaşına, "Yine yedek kulübesindeyim ama gol atacağım ve tarih yazacağım." dediği görüldü.  Bu durum sosyal medyada gündem oldu.

Redmond, 58 ve 62'de Cenk Tosun'a 2 asist yaparak maçın seyrini değiştirdi. 75'te mükemmel bir gole imza atan Redmond, uzatmalarda ise Aboubakar'ın golünde yine pası veren isim oldu.

Maçın ardından açıklamalar yapan Redmond şunları söyledi: "10 kişi kaldığımız başka maçlar da oynadık. Benim görevim takıma yardımcı olmaktı. Böyle durumlarda her fırsatı değerlendirmek lazım. Ben de bunu yaptım."

Öne Çıkanlar