Rıza Çalımbay, yenilgiyi Aboubakar’a bağladı

Rıza Çalımbay, yenilgiyi Aboubakar’a bağladı
Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Aboubakar, şu an bana göre istediğimiz seviyede kesinlikle değil. O biraz daha kendisiyle ilgili beklentimizi karşılasa süper olacak.” dedi.

Hatayspor’un Süper Lig’deki kötü gidişi devam ediyor. Akdeniz ekibi Kayserispor’a sahasında 1-0 mağlup oldu.

Maç sonrası Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın açıklamaları vardı:

"Aboubakar, şu an bana göre istediğimiz seviyede kesinlikle değil. O biraz daha kendisiyle ilgili beklentimizi karşılasa süper olacak. Çünkü çok iyi ve golcü bir oyuncu ama şu an istediğimiz şekilde olmadı. Aboubakar, bu maça da zaten milli maçtan sonra geldi. Ona bağlıyorum. Bundan sonra daha iyi olur."

Çalımbay, Aboubakar hakkındaki görüşmelerini sürdürürken “Onların birisini atsan olay farklı şekle dönüşebilirdi. Yapacak bir şey yok. Artık devam edeceğiz. Daha fazla çalışacağız, o bizim işimiz. Takımımızı iyi bir yere kesinlikle getireceğiz." dedi.

Çalımbay sözlerine şöyle devam etti:

"Biz oyunculara maçtan önce karşı takımı, her şeyi anlatıyoruz. Futbol, hatalar oyunu. Maalesef bu bizde sürekli şekilde oldu. Hemen hemen her maçımızda yediğimiz gollerde mutlaka bireysel hatalarımız oldu. Bundan önce milli takım arası vardı. Çok iyi şekilde de değerlendirmiştik. Bir de biz çok geç geldik. Buraya 3-4 oyuncu alabilseydik daha farklı şeyler mutlaka olacaktı. Biz, aldığımız takımla yolumuza devam ettik."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar