Okan Buruk, kadın cinayetleri hakkında konuştu

Okan Buruk, kadın cinayetleri hakkında konuştu
Okan Buruk, Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrası son günlerde yaşanan kadın cinayetleri hakkında konuştu.

Okan Buruk, Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrası BeinSports'un sorularını yanıtladı.

Okan Buruk, konuşmasına son günlerde yaşanan kadın cinayetlerine değinerek başladı ve "Futbol var ama ülkemizde yaşadığımız trajediler de var. Yaşanan şiddete karşı hepimizin tepki vermesi gerekiyor. Bunun için ne yapılacaksa hepimiz kendi adımıza her şeyi ortaya koymamız gerekiyor. Gitgide kötüye giden olaylar yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu biter" dedi.

"HERKES BİZİ ROBOT GİBİ GÖRÜYOR"

Okan Buruk maç hakkında, "İkinci golü bulsaydık çok daha rahat bir maç geçirebilirdik. Zamanla olarak önemli bir galibiyet. Çünkü 27 günde 22'nci maçı oynadık. Herkes bizi robot gibi görüyor. Dünyada da böyle görüyor. Üst üste sakatlıklar da yaşıyoruz. Real Madrid'de Carvajal sakatlandı. Geçen hafta Rodri'nin kopmuştu. Oyunculara çok fazla yükleniyoruz. Üst üste maçlar, üst üste maçlar... Şimdi de milli takıma gidecekler, yine maçlar oynayacaklar. Galatasaray 5'inci yıldız için yoluna devam ediyor. Milli takım arasından sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

BASIN TOPLANTISI

Okan Buruk, basın toplantısına da kadın cinayetlerine değinerek başladı. Buruk, "Gündemimiz futboldan çok şiddet olayları. Bunu kınayarak başlamak istiyorum. Bununla ilgili tepkileri vermek zorundayız. Futbolda da çok fazla şiddet var" dedi.

Okan Buruk maç hakkında "Galatasaray gibi başladık, oynadık, kazandık. 1-0’ı yakaladık. İkiyi bulabilirdik. Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik. Rakibimize çok faul verildi. Belli bir yere kadar hakem iyi yönetti. Belli bir yerden sonra verdiği kararlar iki takımı da şaşırttı. Son pozisyon bana göre fauldü. Beşiktaş maçındaki penaltıyı da gördük. İki maçta hangisi dersen bizimki penaltı derim. İkisi de verilmeyebilir. Lideriz, ligde son 26 maçın 24’ünü kazanmış bir Galatasaray var. Oyuncularımızı tebrik etmek istiyorum" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar