Cenk Tosun: Türk olmak zordur!

Cenk Tosun: Türk olmak zordur!
Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 8’e kalan ancak Hollanda’ya elenen A Milli Futbol Takımı İstanbul’a geldi

2024 Avrupa Şampiyonası'na son 8’e kalma başarısı gösteren ancak Hollanda’ya yenilerek turnuvaya çeyrek finalde veda eden A Milli Futbol Takımı İstanbul’a döndü.

Havalimanında soruları yanıtlayan Cenk Tosun şunları söyledi:

"Tabii çok mutluyuz, çok gururluyuz. Birlik, beraberlik hat safhadaydı. Çok güzel bir turnuva geçirdiğimizi düşünüyorum. Gönüllerde final oynamak vardı. Biz kendimize öyle hedef koymuştuk. Bizim takımın final oynamaya gücü de vardı ama maalesef Hollanda maçında talihsiz bir yenilgi yaşadık. Yine de tüm ülkeyi sevince boğduğumuz için çok mutluyuz. Türk olduğumuz için mutluyuz. Ne mutlu Türküm diyene. Türk olmak zordur. Çünkü sadece bir ülkeye karşı değil tüm dünyaya karşı savaşmak zorundasın.”

Basın mensuplarına demeç veren Uğurcan Çakır, "Bizim açımızdan güzel bir turnuva geçti. Finalde olmayı hak ediyorduk. Ülkemizi bir nebze mutlu ettiysek ne mutlu bize. Gerçekten herkes elinden geleni yaptı. İnşallah bu günlerden ders çıkarıp ileriye daha iyi bakacağız" dedi.

Öne Çıkanlar