Özgür Özel: O iki isim, MHP’lilerin bile yaka silktiği adamlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fatih Altaylı'nın programında MHP'li Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'e hakkında “O iki isim, MHP’lilerin bile yaka silktiği adamlar.” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fatih Altaylı'nın Youtube kanalına konuk oldu.

Özel, Sinan Ateş cinayeti soruşturmasıyla ilgisi olduğunu ileri sürdüğü MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve MHP Genel Sekreteri İzzet Ulvi Yönter hakkında "O iki isim, MHP’lilerin bile yaka silktiği adamlar" ifadelerini kullandı.

Normalleşmeden bu iki kişinin ürktüğünü ifade ederek, bir sürü MHP'linin kendisine hak verdiğini söyledi. Sinan Ateş cinayetinin azmettiricilerinden Tolgahan Demirbaş'ın bir sürü MHP'liyle iletişimi olmasına rağmen iddianamede yer almamasını "Olacak iş değil" diyerek eleştirdi.

Beş şirket kamulaştırılacak

Özel, AKP iktidarı süresince kamu ihaleleri alarak kamu-özel sektör işbirlikleri (KÖİ) çerçevesinde yapılan projeleri yürüten beş büyük şirket olan Cengiz, Limak, Kalyon, Kolin ve Makyol'a ilişkin “Onları kamulaştıracağız, pek ihaleye girecek halleri kalmayacak.” ifadelerini kullandı.

Özel'den ceket açıklaması

Özel, 'Winner (Kazanan)' ismi verilen cekete dair gazeteci Fatih Altaylı'nın yayınında açıklama yaptı. Gündem olan ceketi hakkında konuşan Özel, "Ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıkmış. Bir kere de biz giyelim kime ne zararı var, 47 yıl sonra birinci parti olmuşuz. Ceketin adı winner (kazanan) ceketi... Özel bir mesaj yok ama bir kere de biz giyelim ne olmuş dedik. Artık winner biziz. Bir başarıyı tek başına lidere mal etmek sosyal demokrat partiye yakışmaz" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar